Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jula w Polsce
09-03-2011, 23:33
Jula w Polsce
Jula - szwedzka sieć oferująca artykuły dla majsterkowiczów i profesjonalistów dołączyła do najemców kompleksu handlowego - Europa Centralna w Gliwicach. W IV kwartale 2011 sieć otworzy swoje dwa pierwsze multimarkety w Warszawie.

Jula to nowa na polskim rynku kategoria handlowa – multimarketów, która będzie oferować asortyment dla majsterkowiczów, przybory i narzędzia niezbędne podczas remontu domu i prac w ogrodzie. Klienci sklepów znajdą w nich również produkty do wyposażenia domu, ogrodu czy garażu, artykuły biurowe i sportowe, szeroki wybór odzieży roboczej oraz sprzęt elektroniczny oraz małe AGD. Wszystko to w wysokiej jakości i po przystępnych cenach. Sklep sieci Jula w Europie Centralnej w Gliwicach - największym projekcie firmy Helical Poland, łączącym ideę galerii i parku handlowego - zajmie powierzchnię ok. 3.000 m2.

Polska jest kolejnym krajem na mapie ekspansji firmy. Sklepy Jula będą otwierane w parkach handlowych budowanych m.in. przez Inter Ikea Centre Group czy Helical Poland. Pierwsze multimarkety Jula w Polsce zostaną otwarte w listopadzie 2011 roku, w Parku Handlowym Targówek i Jankach k. Warszawy oraz we Wrocławiu w 2012 roku. Ponadto strategia firmy przewiduje wkrótce kolejne otwarcia multimarketów mi.in. w Gdańsku, Szczecinie, Łodzi, Lublinie. Po rodzimej Szwecji i Norwegii, gdzie koncept Juli świetne się przyjął, Polska jest trzecim krajem, w którym firma chce się rozwijać.

Ogłoszenia nieruchomości
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-07-2011, 16:21
RE: Jula w Polsce
Hej, Byłem dzisiaj na rozmowie w sklepie Jula. Bardzo miło zostałem przyjęty i dobrze mi się rozmawiało Smile Aplikuję na stanowisko specjalisty ds serwisu i reklamacji w sklepie visavis Ikea Targówek. Próbował już ktoś swoich sił? Służę radą i chętnie odpowiem na pytania. Hejdå
09-08-2011, 13:16
(09-07-2011 16:21)lukas napisał(a):  Hej, Byłem dzisiaj na rozmowie w sklepie Jula. Bardzo miło zostałem przyjęty i dobrze mi się rozmawiało Smile Aplikuję na stanowisko specjalisty ds serwisu i reklamacji w sklepie visavis Ikea Targówek. Próbował już ktoś swoich sił? Służę radą i chętnie odpowiem na pytania. Hejdå

I jak było ? Wymagana była znajomość szwedzkiego ?
W szwecji Jula duzo szuka pracowników z znajomoscia jezyka polskiego.
Zawsze mnie dziwiło ze w Juli w Szwecji na produktach są polskie opisy ect.
Mam nadzieje że się dostaniesz Smile

Ogłoszenia nieruchomości
09-09-2011, 07:52
Też mam taką nadzieję. Paradoksalnie po szwedzku rozmawiała ze mną pani Kasia z frontdesku a potem na rozmowie juz tylko po polsku i angielsku. Mam czekać na odpowiedź i wtedy dam znać. Na tym stanowisku na które aplikowałem szwedzki jest wymagany. Średnio mi poszło bo miałem długą przerwę w mówieniu, ale ogólnie było bardzo sympatycznie i miło. Jeżeli taka sama atmosfera jest w pracy to gorąco polecam JULA. Bałem się godzin pracy, czy nie będzie weekendów albo jakiś dwunastek. Okazało się pon-pt 8h czyli najnormalniej w świecie. Nie wiem jak z zarobkami ale nie oczekuję na początku kokosów. Pozdrawiam.
09-14-2011, 12:56
A powiedz po co szwedzki w Jula ?
10-11-2011, 13:27
Cześć lukas,
ja mam krótkie 2 pytanka ponieważ jestem również zainteresowany pracą w Jula, ale na stanowisku kierownika zespołu (obecnie pracuję na stanowisku kierowniczym w jednym z marketów)

A więc przejdźmy do pytańSmile
1) Jak wyglądała rozmowa w języku angielskim, jak to wygląda w praktyce, ponieważ u mnie w wymaganiach jest angielski w stopniu komunikatywnym, a różnie jest to rozumiane. Mój angielski jest na poziomie dogadania się na wakacjach za granicą, bo od 3 lat mam przerwę w nauce angielskiego, a moja obecna praca skutecznie uniemożliwia mi naukę we własnym zakresie (a bardzo bym chciał podnieść swój poziom ;/ )

2) I drugie pytanko, które pewnie nie tylko mnie interesuje ale i innych. Chodzi o zarobki- pisałeś że nie wiesz jak z nimi. Ale czy pani Kasia z którą rozmawiałeś lub ktoś inny nie wspomniał nic o zarobkach? Jakieś widełki od… do… lub jakiekolwiek inne informacje. Ponieważ nie ma co ukrywać, że ta część umowy o pracę jest jedna z ważniejszych, niechiałbym mieć duuużego spadku w doł z obecnej pensji.

Z góry dzięki za jakiekolwiek informacje i powodzenia!
10-13-2011, 20:43
(10-11-2011 13:27)cancel napisał(a):  Cześć lukas,
ja mam krótkie 2 pytanka ponieważ jestem również zainteresowany pracą w Jula, ale na stanowisku kierownika zespołu (obecnie pracuję na stanowisku kierowniczym w jednym z marketów)

A więc przejdźmy do pytańSmile
1) Jak wyglądała rozmowa w języku angielskim, jak to wygląda w praktyce, ponieważ u mnie w wymaganiach jest angielski w stopniu komunikatywnym, a różnie jest to rozumiane. Mój angielski jest na poziomie dogadania się na wakacjach za granicą, bo od 3 lat mam przerwę w nauce angielskiego, a moja obecna praca skutecznie uniemożliwia mi naukę we własnym zakresie (a bardzo bym chciał podnieść swój poziom ;/ )

2) I drugie pytanko, które pewnie nie tylko mnie interesuje ale i innych. Chodzi o zarobki- pisałeś że nie wiesz jak z nimi. Ale czy pani Kasia z którą rozmawiałeś lub ktoś inny nie wspomniał nic o zarobkach? Jakieś widełki od… do… lub jakiekolwiek inne informacje. Ponieważ nie ma co ukrywać, że ta część umowy o pracę jest jedna z ważniejszych, niechiałbym mieć duuużego spadku w doł z obecnej pensji.

Z góry dzięki za jakiekolwiek informacje i powodzenia!

Wydaje mi się, że rozmowa na kierownika zespołu nie powinna odbywać się po angielsku.
Wymagany jest angielski komunikatywny, a nie zaawansowany.

Był już ktoś na rozmowie? Mo.ze ma ktoś jakieś informacje z rekrutacji?

Pozdrawiam.
Odpowiedz 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości